Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kiss/Sweetskivor julen/sommaren 1977, glömmer det aldrig, sedan samla de som kom innan förstås; året efter under discon var de mer eller mindre slut, gjorde comeback 1982/året efter utan masker då jag såg dem på min första stora konsert på Isstadion ST


Kärlekseld (Kiss)

***

Jag älskar dig verkligen baby
Jag älskar det du visar mig
Låt oss bli tillsammans, vi kan
bli ännu hetare
Inget mer imorgon, baby
Tiden är idag
Flicka, jag kan få dig att känna dig
Okej
Ingenstans att gömma sig baby
Ingenstans att springa
Du spänner hanen på min
Kärlekseld, Mitt Kärlekseldvapen
Kärlekseld, Mitt Kärlekseldvapen

Du kan inte glömma mig baby
Försök inte att ljuga
Du lämnar mig aldrig, mama
Alla försök är dumma
Jag är din gambler, baby
Lägg ner min insats
När vi träffas, mama
och du svettas

Ingenstans att gömma sig baby
Ingenstans att springa
Du spänner hanen på min
Kärlekseld, Mitt Kärlekseldvapen
Kärlekseld, Mitt Kärlekseldvapen
Kärlekseld, Mitt Kärlekseldvapen

(Kiss från Love Gun 1977)

LPWJ svensk version 25/04/09

Kiss LIVE 1977
http://www.youtube.com/watch?v=TWkLOrfDAo4




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 651 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-25 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP