Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvilling




Kvadruppelnatur i symbios med förvirring

~~


vi kan simma i glädjens sjö
vi kan klä av oss nakna
vi kan inte låta oss dö
men sakna

för jaget är alltid nära
för oss i evig tid
för vi lever min kära
vi är en individ

vem vet vem du är

hon som har utgåvor av fler 

vem vågar hålla dig kär

hon som klär om när du inte ser

då vi är jag och hon är vi
då det onda i jaget är inlåst
då är hon i anden fri
hennes rädsla blir som bortblåst

fånga henne och du ser dubbelt ett slag

låt henne sakta få blomma ut

då förstår du en dag

hur enad hon blir till slut

~~

Epione-09



~~




Fri vers av Epione VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-26 08:23



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Fint...jo det blir en dubbelidentitet som till slut sammasmälter till
en blommande skön individ. härligt formulerat av dig. vilken resa!!
2009-04-26

    leelee
Identitet... vad är det egentligen? Var börjar jaget, var slutar det? Att identifiera sig så starkt med en annan att jaget blir vi, innebär det att man ger upp sig själv? Din musikaliska diktning illustrerar dessa frågor på ett mycket vackert sätt.
2009-04-26

    ej medlem längre
Oj så bra skaldat!
Förvirring.. flera jag i ett... samarbete.. motarbete.. förening.. på väg mot att blomma ut till en harmonisk helhet. Fascinerande att följa dessa välkomponerade rimmande rader.
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP