Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I miss you

Jag saknar dina armar
Som omsluter min kropp

Att vakna tätt intill
Känna värmen från din hud

Saknar känslan av att nyss
Ha blivit kysst

Smaken av dina läppar
Bringar guld till morgonstund




Prosa (Prosapoesi) av Ypple
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-26 14:31



Bookmark and Share


  LassO
skön text
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ypple

Mina favoriter
Älska aldrig en poet