Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ebbe Ebbe


Ebbe lilla Ebbe
Så liten
På jorden

Men ändå
Använde orden
För att se betydande ut

Fick sin sjukdom
”av kraftfullt syndande”
som han själv sa

Och som övriga fikusar uppenbarligen inte
Gillade att han sa
Liten människa, stora ord
Men han märktes i alla fall

Och ett oerhört tragiskt slut




Fri vers av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-26 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO