Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ytterligare en bloggnojetest - präst? - äh.. det får räcka med af fk kfg psy s-p-y- på tester - jag är inte... - bara när Andan hålls ;P  (därför det går åt massa fotjobb, för dom som  förstår problemet^^)


du ska bli präst

 

 

i hellskotta

 

"Man känner att man lever om man lever som man känner"

 

slår igen dom taniga arma armarna

i kors

över bröst

och hjärta för tröst när garmarna inte räcker till

 

man känner

pytt hell snarare bränner det som lever

och du förstår inte står inte där i mitten

kan omöjligt göra och jag skiter i vilket

man känner - vadå man känner

 

dom sa jag skulle bli präst vilken gest av ångest

i ordningen ska jag bevisa

kan jag huka bedyra församlingens styrka att tro på sig själva

stuka en rulle knäckt över knät kan jag

prisa dom gudar jag målar själv

 

dom sa jag kan sälja en älv

 

kan jag flisa och göda den eld vi har tänt

kan jag lisa din smärta med känt attribut

nej, skjut ej åt sidan det sanningar bär

 

dom sa jag kan gå hemmåt själv och jag tror 

jag förstår

 

det känns inte när det bud som svävar för högt

når max

det känns inte när man för högt därovan ser

 

strax ska syndarna vakna

och strax blir en evighets framtid riden av

ångest och maror och snaror av tyglade viljor

 

 

"Man känner att man lever om man lever som man känner"

 

 

sa hon och slog istället

armarna i kors

 

 

och vadar med dig över glittret

i stiltje

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-26 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri