Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sova tyst bredvid


Ögonlocken hotar falla,
sömnens invation är nu nära.
Jag vill sova,
bredvid.
Det var längesen men fortfarande,
jag sover så himla bra bredvid.
Kanske för att du vet hur jag sover
och därför låter mig somna.
Somna ifrån livet en liten stund,
somna ifrån alla tankar
som annars aldrig vilar.
Låt mig sova bredvid.
Låt mig drömma drömlöst.
Vackrast är den drömmen
där allt för en stund
är lugnt och tyst.
Tysta mig.
Sova mjukt drömfattigt.
Sova gott
och ärligt utvilande.
Låt mig sova..
..bredvid.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-26 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel