Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moralist

Du har ingen moral
Sa han
Jag samtalar inte med såna som du
Såna som är morallösa
Vaddå svara jag

Min moral är lika stor som din mage
Minst…. Fast kanske inte lika uppblåst
Men från din mage kommer skit...
Det gör de inte från min moral
Och den lämnar inte samma lukt

Han fnyste till svar
Apropå mage sa jag
Har du aldrig tänkt på att du är mer likt Buddha
Än Jesus?
Om du sätter dej ner, kan ingen tro att du vill likna Jesus
Men alla kan se, att du liknar Buddha..

Han fnös ändå mer
Ja vad ska en sån ”moralist” göra?




Fri vers av LassO
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-26 18:07



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Moralisten är den som kliar sig där det kliar på andra
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO