Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äckel


Ångest

Jag sätter mig ner,
spyorna är uppe i halsen
ögonen är lätt salta
jag lyfter huvudet så det blir lättare att andas
jag andas djupare
Ögonen svämmar över, rinner längs mina kinder
Halsen känns förstoppad och jag önskar att jag exploderar
Ett kliande, svidande skavsår på insidan får mig att vilja stoppa fingrarna i halsen
Jag önskar det är över snart
Jag önskar insidan läker snart
Ångest.




Fri vers av Glaaskupan
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-26 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glaaskupan
Glaaskupan