Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är vindarnas år

Nu är vindarnas år.

Ja, nu blåser vindarna igen
genom gränder och gator
och genom dig och mig.

Du sade att allting kändes annorlunda,
att ingenting är som förr.

Men vindarna blåser
genom dig och mig
som förr.

Vi kan lämna allt det här bakom
och ge oss av tillsammans.

Långt härifrån
med vindens hjälp.

Om vi vill.




Fri vers av Daybreaker
Läst 258 gånger
Publicerad 2005-09-18 17:00



Bookmark and Share


  JuliaS
Åhh vilken härlig dikt. Jag fastnade speciellt för andra stycket

"Ja, nu blåser vindarna igen
genom gränder och gator
och genom dig och mig."
2005-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker