Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur fan kan man tro att de ska gå att låna till allt, i ett sådant U-land speciellt som det handlar om... Nu är alla svenskar hatade där för att, bankerna beter sig som de gör...


Apropå bankernas dumheter i Baltikum

Bankerna tyckte de var ballt
Att lånaut i balt
De lånade ut till allt
Och alla

Sen blir de vi som svalt
I 1000-falt…
Och de är samma jävlar
Som ställt till det

Har de ändå inget alls lärt av då
Åren före 1992
Ska de göra såhär vart 10 år
För att de inget förstå….

MÅSTE man vara idiot för att jobba i bank
Eller är det bara en lättnad….


(sen är kanske det ändå värre att om några år
när staten betalat och man börjar glömma
kommer TV reklamen och dumma svenskar säger
”att de litar på bankerna”, lär inte de sej nåt heller?)

INSE att banker och försäkringsbolag är lika vidriga
Som maffien…. Temejfasen…)
(de skiter i dej, de vill "bara" ha dina pengar)




Fri vers av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-26 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO