Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bankfuck historier


Är du idiot
Nej jag är bankchef
-------------------------

Eller han visste vad han gjorde
Lånade ut mer, än han borde

------------------------
Jobbar på Swedebank
Ja, jag är inte pank
Jag har skott mej under dessa tider
Det är andra som sen lider




Fri vers av LassO
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-26 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO