Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OS massaker


HUR fan uppriktigt sagt
Kan OS rörelsen
Godta att man inför OS i Ryssland
Helt enkelt konfiskerar mark
För att bygga OS anläggningar

Finns det ingen skam ens i den rörelsen
Man har ju tidigare haft en spansk fachist
I ledningen och då försvarat ”privatägandet”
Nu säger man uppenbarligen inget
Åt den Ryska ”Nyfashistkommunismen”
Om dessa konfiskeringar….




Fri vers av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-27 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO