Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S-åskopps systemen


Marita Ulvskog snackar
Om ”enkla snabba system”

Eller systäm som vissa säger
Sen när, har SOSSARNA
Förändrat till:
”SNABBA ENKLA SYSTEM”????

DET ENDA jag känner till är
SYSTEMBOLAGET
Som har tvingats till detta
Av den s k
”Paralellimporten”

Förklingar i S-osse
Såskoppsvärlden
Är alltid nåt slags skämt
Eller skämt…
Både betydelserna av ordet samtidigt
Ibland…




Fri vers av LassO
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-27 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO