Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad säger oss statsfifflet?


Varför ska vi betala skatt
När gamla statstjänstenmän
Slipper
Lars Högdal
Wikander

Kan nån ge mej ett skäl till det
Nu utlöser dom sina fallskärmar
Och vad säger då moralen…
Om det….

Varför ska Svensson betala skatt
Ö h t, till dessa fifflare?
För det är var pengarna hamnar




Fri vers av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-27 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO