Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psycho


Om Norman Bates varit svart
Så hade de aldrig blivit nån ”Psycho II”
Eller ”Psycho III”
För… svarta kommer aldrig ut efter mord

Antingen så avrättas de
Eller också släpps de aldrig ut
För i USA vill man inte ha
Svarta mördare som går lösa
(De räcker väl med de vita)




Fri vers av LassO
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-27 06:03



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Mycket talande text som sjuder av sanning!! TACK för dessa klokord.
2009-04-27

  peter markurth
KLARGÖRANDE/mängden segregerade är fler procentuellt i sweden, men i usa är de fler rent nummerärt....det syns tydligt...

nej rättssäkerheten är underlig=under all kritik i usa, men detta gäller även sverige, vi börjar täka ihop mytbildningar ang befolkningsgrupper..det är ej sunt...
---------------------------------------------------------
2009-04-27

  peter markurth
ja många i usa säger nigger, bombo, etc om svarta, detta pga ett djupt rotat främlingskap, i ett land där etniska grupper håller sig för sig själv, låt oss se detta och ej göra om samma misstag i sweden....
2009-04-27

  peter markurth
Ang usa, min bästa vän reser där nu, inatt(svensk tid) pissade han på den okände soldatens grav= vilket han lovat mig....

inget fel på folket där, men regimen, de måste utplånas, de och israel, de vill ej tala, lyder ej fn, ska detta tolereras, usa stödjer just nu folkmord i palestina, samt utkämpar krig och beväpnar kommande diktatorer i egenintresse...
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO