Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ica priser


ICA Stig säger att:
Man sänker priser på mat
På ICA
Inte en dag för tidigt i så fall

I grannskapet fanns en Vivo butik
Numer är den ICA
Och minst 20% dyrare…
Som sagt inte en dag för tidigt

(men jag tror inte de sänker med %
de är nog promille, som en rattfylla ungefär
eller som en mathylla)




Fri vers av LassO
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-27 00:20



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Igår köpte jag en jättepåse med riktigt goda äpplen för bara
9:90/kg - tack för det, ICA!;-))
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO