Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trashanken


Trashanken
Var de ingen som såg
Men….

Vad ska man säga
Om man ser
”Hej vad du ser trasig ut”

eller bara rätt och slätt ”Hej”
kanske ”vad du luktar gott”
inte är så bra

Eller
”Så fräsch du verkar vara”
”Vi har ju bott grannar i flera år
ska du komma in på en fika”

Jag tror att vår tystnad är
Obligatorisk nästan känns de som
Hjälper de ens om man försöker
Ta kontakt…

Och vem skulle det hjälpa
Honom eller mitt dåliga samvete




Fri vers av LassO
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-28 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO