Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

horisontal

 

tillåtelse rinner inte till världens ände

men möter här
en försiktig analytisk tunga
mittemellan rivsår & tankar

 

strandlinjen ligger som ett utslaget nästan

tänk om jag bara kunde
skulle jag fylla dig
med mer än sperma & skitsnack




Fri vers av Blod, Snått & Juling
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-26 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blod, Snått & Juling
Blod, Snått & Juling