Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vill man bara ligga stilla en stund...


Order

Jag orkar inte
Lyssna på dig längre

Det är för mycket
Blod på lakanen

Skriv ett brev istället

Adressen vet du
C/O Helvetet
Sverige




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 394 gånger
Publicerad 2005-09-18 18:34



Bookmark and Share


  K*
klockren !
2006-02-20
  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother