Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Länktan..

Länktan av lust

Dina läppar dansande med mina

Viskande kärlek

Kroppen visar skönhet

Långt borta är allt blått

inget är svart eller vitt

jag är bara röd

begäret är hett!




Fri vers av flickan i spann
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-27 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann