Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..... så delar vi om skörden slår fel




bonngränshaiku(överlevnad)

 

 

 

Att ge mig ett Nej

Rena översitteri't

 

/Ö.OzzitBlindskog

 

 

Vid behov funnet

nödvändigt; Gynnsamt för två

 

/SirHalvarGräns 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-11 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri