Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fält av Energi, bråddjup

 

bakom mig
utan förvarning
nära närmare, rakt in i mitt
kraftfält

kliver Du i ordlöshet, stillnar 
stannar i tung tystnad
läser mig

där
drar jag djupaste
andetag, sträcker stumt på
mig
förvandlas till en konkav yta av

förväntan

registrerar skiftningar på min hud, gnistor
i min kropp
vibrationer, likt fjäderlätta
krusningar
ekots mörka resonans

min själ, mina sinnen
sträcker sig trevande
ut
genom luften, blandar auror av

oss
fakta, fukt, febrigt

laddat
en attraktion, tveklöst och utan 
motstycke

och jag sluter mina
ögon 
känner hur din Blick, vidgad pupill
blir till en mjukt lekande tunga, som slickar
min böjda
nacke, mina bara axlar hud
ner mot ryggslut

nervände, rot, hunger

dina ögon
tecknar glänsande spår
på min rygg
mjuka, sinnliga rörelser

av
tung vällust, rysning på rysning

jag hör 
ditt dova spinnande
leende dolt, bak gömda huggtänder

när Händer
slutligen nuddar mig, mitt
nackhår
målinriktat för det åt sidan
för att lämna
plats
åt särade läppars beröring

skickas stötar
genom mig, starka nog för att få

mig

ur balans

 

när jag faller, finns Du

där

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 269 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-28 18:27



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Aha, lite huggtänder skönjes här

underbart!

lysande som alltid
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol