Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det där mysiga ogreppbara eller det som irriterar häcken av en - i den sjön.. allas.


för det finns en sjö

 

 



en sjö av allt som är oförstått
där seglar ensamma seglare

späckhuggare svartvit
under ytan

där ingen
ingen förstod

där kaptener incognito
ovanpå
satte segel

för ingen
ingen förstod

bland korpar och svanar
därovan
blicka ner

där ingen
ingen förstod

att det finns en sjö
för allt
som är oförstått


där seglar
ensamma seglare

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-28 02:58



Bookmark and Share


    Tokfursten
Jag bara ÄLSKAR den!
Way to go Obskyria!
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri