Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hitta sig själv




Gator av krossat glas

~~ 

Då 

 gick du barfota på gator
 av krossat glas

ett skört barn i en
okänd värld

varje litet steg skar sår
i dina fötter och din själ

Idag

 går du med skor på gator
av asfalt

ett vuxet barn i en
okänd värld

skörare än någonsin tar du ändå
små steg mot den kvinnan du vill bli

Nu

tar jag varsamt av dig skorna och

låter dig krypa upp i min famn

~~

Epione-09




Fri vers av Epione VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-28 09:06



Bookmark and Share


  Miss Mod
Härligt att kvinnan hittat en famn.
2009-05-05

    ej medlem längre
Så bra!! Ser hur det lilla barnet möts av den vuxnas kärlek.. på väg mot "den kvinna du vill bli". Detta är POESI!
2009-04-28

  ~Leonardo~
Underbar...gillar tidsperspektivet...då och nu.
mycket gillar jag slutet...att hitta hem till slut.
Du får en applåd för det.
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP