Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu ska jag sova

Nu ska jag sova och rulla runt
bland prickiga drömmar och annat sunt.

Där kan hända så underliga ting
som att fara till Kina i en gul nyckelring.

När jag är framme och går i land
väntar nån redan för att ta mig i hand.

Vi rider i öknen på en kamel,
jag vaknar och känner mig lite mer hel.

Vem ska väl ge mig tilliten åter
den som jag tappat, därför jag gråter.

Du ger mig hopp om friska band
så nu aktar jag mig för marig kvicksand.

Länge vill jag på jorden vandra
med hälsa och glädje bland alla andra,

så nu ska ja sova och rull runt
bland prickiga drömmar och annat sunt.




Fri vers av ida..
Läst 417 gånger
Publicerad 2005-09-18 23:17



Bookmark and Share


  Per Sodebjär
Jag tycker den här är himla fin..
2005-09-21
  > Nästa text
< Föregående

ida..