Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frukost med lätta, knappast de rätta...


LÄTTA lättad eller pantad

Frukost med lätta
Ät plastigt margarin
Som inte ens går att steka med

Hitfraktad raps
Inte från Sveriges gula fält
Utan från Sydamerika

Och i fartyg
Som kör livsfarligt gift
På returresan…

I samma tankar…
Hur kan man ha såna tankar
Om ”livsmedel”

”Smaklig måltid”

(Sydamerikaner är inte så dumma
de sänder sitt fett över vattnet
för att slippa äta skiten själv)




Fri vers av LassO
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-28 20:58



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Du är fenomenal på att få till " kloktexter "med ett visst mått av ironi som underton!! LYSANDE!!
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO