Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den kalla vinden..

 

 

i skuggorna lurar lögnen...

livslögnen...


det blev tyst

 

inga människor fanns längre till

vägarna tomma

torgen öde

 

hundar skällde övergivet

försökte slita sig loss

tystnade sakta och kröp ihop

 

köldens vind

verkligheten

tog sin plats i mina tankar

 

välkommen till färden mot avgrunden

en sightseeingbuss svänger in

fri entré ingen avgift

 

av gift är du kommen

jag kräktes upp mina inälvor

som radade upp sig framför mig

 

nu kunde jag andas

 

 




Fri vers av micke marin
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-28 20:51



Bookmark and Share


  livsdans
Snyggt!
2009-05-03

  korpfjäder
att se verkligheten i sina uppkräkta inälvor låter inte speciellt skönt men bilden säger en del om hur det kan vara.
Det gäller väl att se vad man svalt antar jag. Och kanske se till att äta något annat om man lyckas få ner tarmarna igen.
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin