Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Det jag behöver mest av allt nu
En kram
Nån att gråta hos
För jag är så orolig
Så rädd
För så mycket

Jag vet inte hur
Jag ska klara det här

Ibland är det så mycket mer
Komplicerat att leva

Ibland är varje morgon
Ett kärnvapenkrig
Inuti

Ibland är ångestmardrömmar
Mindre skrämmande
Än verklighet









Övriga genrer av Estelle VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-28 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Estelle
Estelle VIP