Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bit sig i häcken slipper nån annan.... el ta krav på dyra tandläkarräkningar för det läre rosta i käften efteråt med sån ph-höjningsmiss ... bjäsch ;P  -  *puss på bussen*


jäsfräs i tomma kar(l)et; plomberingars självutlösning på ståländad

 

 

 

 

vissa har mer problem än

vad som är nyttigt får jag

 

nästan hoppas nu då - jassssss å

bluesligister ska inte spela fråga lund med en stund som inte ens är

mer än tillfredställt beroende

 

 

varför inte bara fråga sa nån och frågan fick svar

rövslickare kliar mer sig själv till leda i sin sveda

än orsakar upphetsningsförtroende

 

istället för att fulsortera

med simpel teknik på låtsad finförnämt kölhalad självkänsla och störningssyndrom

i tvehågset sajtsjälvförtroende

fulspel och 14is-vånda gömd i förstelnade blöjbaken som glömdes på bakatan

rännstenen 60tal och märkta axlars fadershot i skuggan

av hetsshoppande fru därefter som suggan på våta badrumstapeten

 

 

smeten kletig när man tar smällan men sällan är det feltänk att

bit-bak-i-häcken-och-göda-sig-på-reaktioner-från-människor-som-får-oförsvarbart-jäkelskap

 

 

uppblandat i falska hyckel

där man faktiskt

 

 

 

är bara vänligt tillmötesgående

(finns det faktiskt så genomgående svarta hjärtan)

 

är mer än rättänkt övertamp på privatperson i mail

 

 

är detta så att säga  sas-skötsel är jag fan i mig

ganska nöjt ovänlig på egna vingar

 

 

och jag slIP-ar gärna bort mig därifrån

med "reklam" förevigat värdeförskingrat

för närmare granskning vidare gentemot

slIPsarnas självhängda i kronologisk kvardat

och kvalmiga kvastkrokars tomhets borg

 

 

 

hell nåt är mkt surt i denna äppelkorg

möjligen ett päron

 

i stor sorg

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-28 21:08



Bookmark and Share


  blaite
Tänkar inte försöka tyda den..så skön bara att läsa..blaite
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri