Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kaka från bullen


Han va liten o rund, hatade att bli kallad bullen... ;=)

Min son sa "du bullen"
Va vill du ha en bulle?
Nej va heter du?

Bengt ja heter Bengt
Du Bengt kan jag få en kaka till. ;=)




Fri vers av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-29 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO