Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uthyrning med bonus


Bullens uthyrning
Startade den 15:e
Slutade den 15:e
Så han snodde en dagshyra
Varje månad av alla
Så länge de pågick

Över 15 år innan nån kom på det
Så kan de gå när bullen håller på..
Skrupelfritt är inte
Vissas ambitioner i livet




Fri vers av LassO
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-29 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO