Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon kanske

Imorgon kanske
nu finns inte tid
nu går vi bara vidare

Imorgon kanske
då har vi tid
då är vi där vi borde

Imorgon kanske
nu tar vi inga beslut
nu blickar vi inte bakåt

Imorgon väntar vi
då väntar vi och ser
då vet vi mer

Imorgon inte nu
imorgon
inte nu
nu sover vi

och vaknar imorgon




Fri vers av Hubbishelena
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-28 23:09



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
härlig på något sätt
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena