Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller?


Ser man semantiken

Det kallas 'Konkurrens'

när två krafter söker motstånd i varandra.

Men ordet betyder Medflöde.





Fri vers av PratRisk
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-28 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PratRisk
PratRisk