Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bullentinen


Hyrfirman
Bullens
Där hade han planer på att skaffa sej
En katalog

Så de blev ”Hyrbulletinen”
Hade han tänkt sej
Men Nisse var där
Tryckfelsnisse
Så när den kom ut

Så stod det
”HYRBULLENTINEN”
UTKOM I ETT ENDA NUMMER
Men vilken jävla fullträff




Fri vers av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-29 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO