Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska man kalla det skruvet, eller korkat? Att en spritföretag har sån makt? Det kan ju knappast vara bra för nån, utom för spribolaget...


Baicardi for president


”Baicardi for president”
skulle kunna säga


För snart 10 år sedan så visade sej
Att Baicardi med sin ”inflyttade cubaner”
Skulle avgöra valet
Med sina pengar så fick man till slut
Florida att rösta på Bush

Baicardi är igenkorkade varor
Ju mer som du dricker, desto dummare
Blir du..
Även så i politiken
Så skruvat som de sen vart
Men hjälp av Baicardi

Så kom ihåg varje gång du dricker
En Baicardi
Så är du med om att stödja en ”liga”
Vars enda mål är handelsembargo mot Cuba
(och lägre skatter för de rika)

Helt ohämmat så skickar men krav till guvernören
Och med andra handen så ger man
”Kampanjbidrag”
Så går det till i det som kallas
”Demokrati” och en stat där
Minoriteten kan vinna… som
I Bush fall

Med ”miljon$ hjälp” från exilcubaner
Och mest då, Baicardi, som inte bara dödar med sina
Produkter numer utan också med hjälp av
”sin president”
Man drar i snöret som på vilken sprattelgubbe som helst
Och Bush vinkar…
Äntligen har han lite mindre makt i alla fall men ändå




Fri vers av LassO
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-29 21:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Money talks!....fy faan!
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO