Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är första meningarna på min bok, vet inte riktigt varför jag lägger upp dem, men det blev bara så.


Frostpärlor

Det var som att han hade hittat en vårdag i mitten av mörkaste december. Kylan hade bitigt sig fast i hans kinder och varje andetag blev till en tunn silverhinna i det lite för långa blonda håret. Gabriel nynnade tyst för sig själv medan snön yrde upp runt hans ben. Sköra frostpärlor samlades på ljusa ögonfransar och de vassa snöflingorna stack honom i hans något annorlunda ögon, men det gjorde ingenting.




Övriga genrer av Annine
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-29 18:56



Bookmark and Share


  Erikjohansson
riktigt bra skrivet och antagligen en riktigt bra början till en bok!
applåd!
/Erik
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Annine
Annine