Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då jag låter bli att somna.

Nattradion spelar för ensamma öron
Hans händer brukar be mig att sova över
Idag lät de bli.
Kladdar ner fingrarna med djupröd blodapelsin
Istället för att skriva koder på hans rygg.
En deja vu
som inte är en deja vu
För det har ju hänt förut.

Men det är inte jag, älskling.
Du söker inte mig.




Fri vers av Annine
Läst 399 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-04 22:43



Bookmark and Share


  aol
,uderbart känner en stor längtan sväva över dikten,
2011-04-01

  Karina"Kia"
Ensamhetskänsla i en kärlek!
Jag Gilla verkligen "Kladdar ner fingrarna med djupröd blodapelsin"Ojoj!
Natten har ett blekt ljus..bitter
Mycket bra skrivet!
2010-02-04

  blaite
Skitbra skrivet..
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Annine
Annine