Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Old stone

Ikväll förlorade jag min älskare.
Bortvald, som så många gånger förut.
Nekad och utvisad.
Det är väl inte så konstigt att jag inte har någon självkänsla längre?

Jag vill badda mitt ansikte i syra
så jag inte behöver vara vacker längre.




Fri vers av Annine
Läst 389 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-19 23:04



Bookmark and Share


  M.A.J.R
bra skrivet applåd
2012-02-02

  blaite
Skit i syran lova. Bra text me like
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Annine
Annine