Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mig

Jag har gett dig min natt,
men jag vill ge dig min dag.
Jag tror nog att jag vågar
öppna upp,
släppa in.

Jag glömmer,
som om ingenting annat har varit sant,
när du lägger sträva händer över mina ögon
och sätter läpparna mot min hud.

Mitt hår flyter ut över hela kudden,
jag håller mjukt i din hand.
Du sover.
Om du vore vaken skulle jag kanske våga fråga;
Vill du ha min dag?




Fri vers av Annine
Läst 420 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-28 23:53



Bookmark and Share


  blaite
Så vacker
2011-06-07

  Anna*
Berörande öppet i tvekande längtan.
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Annine
Annine