Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blance et Noir

Jag håller i svart/vita fotografier
och de speglar allt det vackra,
som vi önskade fanns i färg.
Men allting som är gammalt
tappar sina nyanser.

Jag hade faktiskt glömt bort
att jag älskade dig.
Det som är kvar,

är bara dimma.




Fri vers av Annine
Läst 504 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-03 22:40



Bookmark and Share


  Anna*
Träffande och välskrivet!
2010-08-16

    vilgot hellros
väldigt fint beskrivet
2010-08-16

    vilgot hellros
väldigt fint beskrivet
2010-08-16

  Karina"Kia"
Åå! Så bra skrivet beskrivet
Kärleken full av färger,när den dör,ett minne blått,som ur en dimma man kan komma ihåg,men ser det mer i det grå..
2010-08-01

  ZARIFE DEMIR
Det är dina
kännslan har unt!
2010-04-01

  blaite
Så j-a bra. Okej grymt vore ju i det här fallet en underdrift..
2010-03-04

  Annine
Absolut inte, jag är i färg. Jag finns fortfarande kvar och lever just nu. Men han.. han och jag -- vi finns inte längre.
2010-03-03

  Larz Gustafsson VIP
Ett av dem måste spegla dig eftersom du är obeskrivligt vacker.
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Annine
Annine