Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid tillsammans utan varandra

Genom en blick så vet vi;
att det alltid kommer vara dig och mig,
men att vi aldrig kommer vara tillsammans.

Jag förlorar min kärlek i världen;
Kina, Mexico, Usa.
och jag kan inte följa med.

Genom en omfamning så vet vi;
att vi alltid kommer att älska varandra,
utan att våga säga det.

Du är så långt bort.
Men drömmarna är nära.

Kom hem till mig,
välj mig.
:(




Fri vers av Annine
Läst 470 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-18 20:29



Bookmark and Share


  Anna*
Åh, så berörande skrivet! En längtan efter den som inte ens är i samma land.
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Annine
Annine