Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två bästa vänner bråkar.


Lämna mig inte...

Hur kunde du göra så här mot mig? Vi har ju alltid stöttat varandra, delat på allting. Det kan väl inte bara vara slut nu?

Tårar. Blåa ögon. Smärta, så obegripligt.

Jag är ledsen... men jag behöver gå vidare. Du kan inte längre vara min vän, för jag klarar inte av falskheten längre. Vi bara låtsades, hela tiden. Det förstår jag nu.

Nervösa blickar, bita i läppen. Snälla, förstå, snälla...

Vad menar du? Vilken falskhet? Vi hade det så bra, inget behöver förändras. Överge mig inte. Du dödar mig om du går. Jag tar livet av mig. Jag har bara dig här i livet. Du vet det. Jag fattar inte hur du bara kan gå... Snälla lämna mig inte!

Snart inget i livet kvar. Gå inte din väg, jag älskar dig. Löven faller. Smutsigt regn störtar, störtar. jag störtar.

Försök förstå... Jag kvävs här, kan inte vara kvar längre. Nya möjligheter väntar. Snälla, säg att du ser dem! vi behöver inte skildas som ovänner, vi kan bara inte vara vänner längre! Minns vår vänskap med glädje och möt sedan nya fränder. jag skulle bli så glad om du gjorde det. Jag menar dig inget illa. Gå vidare, snälla. Jag går nu... Hej då!

Ryggen smälter, inget fungerar.

Du är borta, borta.

Snälla, lämna mig inte! Du är allt jag har...




Övriga genrer av Losnall
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-29 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Losnall
Losnall