Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

Ett tag var du min
Ingenting annat betydde någonting
Himlens vindar smekte mig
Åh gud, vilken känsla

Virvlande färger
Dina ögon fick mig att rysa
Pulserande, pockande
Minnen som får mig att le

Ingenting annat betydde någonting
Bara din ljuva bekräftelse
Himmelsblå hav och skogsgröna träd
Essentiella detaljer svepte bort

Ett tag var du min
Nu är du borta
Men det gör ingenting
För allt annat betyder någonting igen

Ändlösa nätter med vänner på en halmstack
Eviga promenader under gassande sol
Ständig närvaro i livets cirkel
Jag ångrar dig inte

Det är nog nu
Jag älskar dig
Men jag vill leva
Med eller utan dig




Fri vers av Losnall
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-07 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Losnall
Losnall