Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droger och hippies

Den där ängen som ingen ser
Där satt jag en sommar
Jag spelade gitarr och rökte på
Såg alla möjliga lustiga figurer

Jag skrev dikter och
Kom på så mycket skit
Jag knöt min näsduk
Om halsen och blev hippie

Jag flög tillbaka till sjuttitalet
Och skrattade åt all som hände
Innan jag kraschlandade
och dog innan jag vaknade igen

Den sommaren var jättefin
Tills jag åkte in på avgiftning
Droger är tydligen inte bra
Men jag fick så mycket att minnas




Fri vers av Losnall
Läst 444 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-08 22:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
stark text
fint fångat
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Losnall
Losnall