Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är jag det.


Elin

Elin är en dålig människa
Hon nedvärderar alltid sig själv
Inget hon gör är tillräckligt bra
Hon är bara ett enda stort skämt

Hon följer alltid med strömmen
Hon nöjer sig med att bara vara som de andra
När hon blir omtyckt ler on
Då blir hon glad och snäll

Ibland blir hon arg och sur
Hon är elak utan att mena det
Olycklig är hon inte, bara ledsen
Finns det en plats i världen för Elin?

Hon tänker vara god och göra det som räknas
Inte vad andra tror om henne
Hon ska gå sin egen väg
Och tycka om sig själv när hon gråter




Fri vers av Losnall
Läst 374 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-13 00:14



Bookmark and Share


    Burre
Så får det nog bli..på väg!
2009-07-13

    ej medlem längre
det finns en plats
för alla

sin egna värld med paradis å så

vägen dit är smal
det är därför det är få som finner den

kämpa vidare
var inte rädd för att falla
för det kommer du
men det gör dig bara starkare (:
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Losnall
Losnall