Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ansvaret

Ansvaret för dig är närvarnde

Jag lovar att se din själ

nära din lust till livet

älska ditt inre

krossa alla rädslor

kämpa för ett liv

kära du var inte rädd




Fri vers av flickan i spann
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-30 08:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En finstämd text som skule kunna fungera som intoduktion för lärare och föräldrar faktiskt!
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann