Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag Vet..

Bara två ord räcker
Bara två ord kan förena så starkt

Jag förstår

Tack för att du kan det!
Tack för att du kan se det!

Tvillingsjälsbindande ord,
som omedelbart får mig att urskilja en framtid
Ett svagt gryningsljus i en nattsvart piskande horisont

Men du förstår!
Och jag vet..




Fri vers av LadyM
Läst 353 gånger
Publicerad 2005-09-19 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyM
LadyM