Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polisjakt


Här är polisen som mitt i gatan står
Han har såna kulor som i kriget man ej får
Ha för det ger för stora sår
Och kallas alldeles för ”grymma”

För om man nu träffar så ska man va säker
Med kulor som jaktvapen snutarna bräker
”stanna eller jag skjuter” är deras paroll
Och kulan exploderar, men vad spelar det för roll?




Fri vers av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-30 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO