Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

For your eyes only?

Tårarna bränner
Bakom en ilsken och nedslagen blick
Som stirrar sig blind
På det hon kunde få så lätt, men aldrig fick

Hjärtat vill glömma
Men bilderna finns för alltid inpräntade
På insidan av ögonlocken

Tårarna bränner
De finns där inne, men de kommer inte
Känslorna har lagt sig, verkar ha tagit slut
Hon vet inte längre, varken in eller ut

Hon borde vara lättad
Att det tog stopp
Det borde inte ens ha börjat

Tårarna bränner
Det borde varit hon, som vände och gick
Men hon kan inte sluta tänka
På det hon kunde få så lätt, men aldrig fick








Fri vers av Ypple
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-07 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ypple

Mina favoriter
Älska aldrig en poet