Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

 

 




Bindväv



bakom hennes revben
bär jag alltid bussarong

såna är reglerna





klosstorn i gungning
och svällande buk


ständigt flyende timmar







och sen

ett erkännande i tiden:


jag är
dåligt lim





i omyndig pose
vid hennes fötter


på hallmattan

är vi oförställda djur






som livslust
i perforerade kapslar











Fri vers av torbjörn j.
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-30 18:34



Bookmark and Share


    resilient
bra.
Jag gillar ditt sätt att frasera.
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

torbjörn j.
torbjörn j.